Recept med Rosmarin
Antal recept: 126 st
-
Lambogskotletter
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Ugnsbakad hel kalventrecote med rosépepparsås
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bräserad fläskfilé med tomat och mozzarella
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Lammracks med saffranscouscous
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Tamarimarinerade lammracks med ugnsbakade betor
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Halstrade jätteräkor (förrätt)
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Harsadel med pommes pailles (höpotatis)
Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Långbakad skinka med knaprig svål
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan