Recept med Om koncentrerade fonder
Antal recept: 168 st
-
Broccolisoppa med feta och ägghalvor
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bouchée ā la Reine, drottningens vol-au-vent
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Broccolisoppa med cręme fraiche
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Baconlindad ostschitzel med tomatsås och stekt blomkål (LCHF)
Svarighet: Medel,
-
Sauce vin blanc ā glacer, ljus veloutésås passande till fisk i ugn
Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Larent Nadiras
-
Bisonfilé med rösti och whiskysås
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bräserad oxlägg
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Suan ta tang - sötsur kinesisk köttsoppa
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mjölkkokt dubbelkotlett med mögelostsås
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Nils-Emils lammgryta med karljohansvamp
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel,