Recept med Så kokas, bräseras kött
Antal recept: 30 st
-
Köttgryta med svamp och selleri
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Klassisk kokt porterstek
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Oxsvansragu med tomat, bönor och stekt polenta
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Bollito misto med bagnet verde - blandat kokt med klassisk persiljeröra
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kalvlägg med rotmos
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Oxsvanssoppa med vitlökskrutonger
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Chiligryta på högrev med svarta bönor, kakao och öl
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kokosmjölkkokt fläskfilé med nudlar
Tid: 50 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Oxsvans tagine med kikärtor och tomat
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Boeuf bourguignon (bourguignonne) ā la Julia Child
Tid: 1 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Julia Child