Recept med bräsera
Antal recept: 34 st
-
[3]
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bräserad rimmad oxbringa bourgignonne glaserad i ugn med stompad vitlökspotatis
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Sikbadj, tunisisk lammgryta
Tid: 1 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fransk lammragu, gryta av lammbringa
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Viltrulader med ansjovis och ädelost
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad bringspets (oxbringa)
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad oxbringa med svamp och bacon
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Indisk lammgryta med yoghurt
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel,
-
[3]