Recept med Präst ®
Antal recept: 12 st
-
Ostbricka
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grönsaksfrittata med morotsaioli
Tid: 40 min (+ 20 min) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Broccolifrittata med prästost och rödlök
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Risotto med kantareller och skinka
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Senapsstekt tuppbröstfilé
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Prästost, löjrom och ägg i pajskal
Tid: 3 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Peter Jelksäter, Kocklandslaget
-
Oxfilé surpris med rödvinssås
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Mkt lätt,
-
Brynta sommarkantareller med lagrad prästost, torkade lingon och pepparrot
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan