Recept med Smälta, temperera choklad
Antal recept: 77 st
-
Glasera med tempererad mörk choklad
Tid: 20 min (+ 20 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Mandelkrokar, mandelbågar
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Glasera med ganache spegelglasyr, Chocolate mirror glaze
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Chokladdoppade jordgubbar
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ischoklad
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Nynäskakor, en pralin bland småkakor
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Fromage Bavarois, bayersk äggkräm med smak av vanilj, choklad eller bär
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Julia Child
-
Chokladmousse, mokkamousse med crème Chantilly
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Calle
-
Ischoklad med russin och rispuffar
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Choklad- och apelsinflingor
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan