Magnus, Kockskolan's kök
Recept
Smårätter
Antal recept: 24 st
-
Ansjovissnurror med brynt lök (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel,
-
Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Musslor med pancetta (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,
-
Fikon och prosciutto (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,
-
Krustader med kräftskagen (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt,
-
Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Kycklingspett med kanel, lagerblad och cheddarcreme (plockmat)
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt,
-
Bakad färskpotatis med löjrom, gräddfil och rödlök
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt,