Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 294

Kcal / portion: 127

GBR (GI) / port: 1
Recept: 3045 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 20%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Krustadskal små 20.0 styck 51%
Avokado 1.0 styck 7%
Färskost 150.0 gram 14%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%
Lax kallrökt 350.0 gram 24%
Oliver svarta avrunna 24.0 styck 3%
Persilja 0%
Kockskolan:
Om krustader > Äts ej
Sprits och tyll > Äts ej
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning
Se film, klicka på "ChouChou" under bilden.
- Kräm: Skala och mosa avokadon i en skål. Blanda med mjukost. Tillsätt citronjuice. Smaka av med salt och peppar.
- Fyll krustadkopparna med smet. Använd två teskedar eller används spritspåse. Lägg på små bitar av lax, garnera med en oliv och en kvist persilja.
Kockens kommentar
Läs mer > Om krustader.Fler recept inom Krustader, vol-au-vents ¤
Liknande recept som Laxkrustader med avokadokräm
-
Klassiska friterade krustadskal av frityrsmet
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Hembakad vol-au-vent (bouchées)
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bouchée ā la Reine, drottningens vol-au-vent
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Lobster Newburg, hummerfylld vol-au-vent
Tid: 30 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Krustader med kräftskagen (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Krustader med kycklingleversauté (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Prästost, löjrom och ägg i pajskal
Tid: 3 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Peter Jelksäter, Kocklandslaget
-
Krustader med njursauté (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Laxkrustader med avokadokräm
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Krustader med kräftskagen
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan