Krustader med kräftskagen

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Krustader med kräftskagen

Lägg till ingredienser

Antal: 20

Krustadskal små

20.0 

styck

Kräftstjärtar konserverade

20.0 

styck

Räkstjärtar burk, ej lag

20.0 

styck

Majonnäs äkta

1.0 

dl

Pepparrot färsk

2.0 

cm

Dill

1.0 

knippe

Gräslök

 

 

 

Kockskolan:

 

Om krustader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Castellane Brut Rosé

Mousserat torrt rosévin
Pris: 389 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 315

Kcal / portion: 133

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2668 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 21%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 42 gram)

Ingredienser

Visa:

Krustadskal små 20.0 styck 58%

Kräftstjärtar konserverade 20.0 styck 11%

Räkstjärtar burk, ej lag 20.0 styck 4%

Majonnäs äkta 1.0 dl 26%

Pepparrot färsk 2.0 cm 1%

Dill 1.0 knippe 1%

Gräslök 0%

 

Kockskolan:

Om krustader > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Skär dill fint. Häll av räkor och kräftstjärtar. Blanda med majonnäs.
  2. Fyll krustader. Riv pepparrot och lägg på. Garnera med gräslök.

Fler recept inom Krustader, vol-au-vents ¤

Liknande recept som Krustader med kräftskagen