Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 315

Kcal / portion: 133

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2668 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 21%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Krustadskal små 20.0 styck 58%
Kräftstjärtar konserverade 20.0 styck 11%
Räkstjärtar burk, ej lag 20.0 styck 4%
Majonnäs äkta 1.0 dl 26%
Pepparrot färsk 2.0 cm 1%
Dill 1.0 knippe 1%
Gräslök 0%
Kockskolan:
Om krustader > Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Skär dill fint. Häll av räkor och kräftstjärtar. Blanda med majonnäs.
- Fyll krustader. Riv pepparrot och lägg på. Garnera med gräslök.
Fler recept inom Krustader, vol-au-vents ¤
Liknande recept som Krustader med kräftskagen
-
Klassiska friterade krustadskal av frityrsmet
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Hembakad vol-au-vent (bouchées)
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bouchée ā la Reine, drottningens vol-au-vent
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Lobster Newburg, hummerfylld vol-au-vent
Tid: 30 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Krustader med kräftskagen (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Krustader med kycklingleversauté (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Prästost, löjrom och ägg i pajskal
Tid: 3 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Peter Jelksäter, Kocklandslaget
-
Krustader med njursauté (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Laxkrustader med avokadokräm
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Krustader med kräftskagen
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan