Bönsallad med rödlök och tomat

Bönsallad med rödlök och tomat

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

Haricots verts frysta

500.0 

gram

Kvisttomater

275.0 

gram

Rödlök

60.0 

gram

Balsamvinäger vit }

2.0 

msk

Vatten

3.0 

msk

Olivolja

3.0 

msk

Dijonsenap ¤

2.0 

tsk

Svartpeppar nymald

2.0 

krm

Salt

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 79

GBR (GI) / port: 1

Recept: 628 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 4%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 120 gram)

Ingredienser

Visa:

Haricots verts frysta 500.0 gram 28%

Kvisttomater 275.0 gram 8%

Rödlök 60.0 gram 4%

Balsamvinäger vit } 2.0 msk 5%

Vatten 3.0 msk 0%

Olivolja 3.0 msk 54%

Dijonsenap ¤ 2.0 tsk 2%

Svartpeppar nymald 2.0 krm 0%

Salt 1.0 tsk 0%

Tillagning

  1. Tina bönorna.
  2. Skiva rödlöken och klyfta tomaterna. Tomatklyftorna kan du med fördel dela på hälften så de inte blir för stora.
  3. Blanda ingredienserna till vinägretten och häll över grönsakerna.

Fler recept inom Grönsakssallader ¤

Liknande recept som Bönsallad med rödlök och tomat