
Bönsallad med rödlök och tomat
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 79

GBR (GI) / port: 1
Recept: 628 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 4%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Haricots verts frysta 500.0 gram 28%
Kvisttomater 275.0 gram 8%
Rödlök 60.0 gram 4%
Balsamvinäger vit } 2.0 msk 5%
Vatten 3.0 msk 0%
Olivolja 3.0 msk 54%
Dijonsenap ¤ 2.0 tsk 2%
Svartpeppar nymald 2.0 krm 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Skapat av: sofiemariastenberg
Tillagning
- Tina bönorna.
- Skiva rödlöken och klyfta tomaterna. Tomatklyftorna kan du med fördel dela på hälften så de inte blir för stora.
- Blanda ingredienserna till vinägretten och häll över grönsakerna.
Fler recept inom Grönsakssallader ¤
Liknande recept som Bönsallad med rödlök och tomat
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sötsur rödlök till maten
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ingefärsdoftande edamame- och äppelsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Maskrossallad med bacon eller Crottin
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ljummen sallad på mangold, trädgårdsbönor, Västervikssenap och gräddfil
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Ljummen spenatsallad med russin och mandel
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Tina Nordström
-
Oi Muchim - kryddig koreansk gurksallad
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Bönsallad med tomatvinägrett till mat
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Lunchfrämjandet
-
Puntarelle alla romana, klassisk italiensk cikoriasallat
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan