Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 398

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2389 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 2%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Kycklingfilé (Kronfågel) 4.0 styck 26%
Wokgrönsaker fryst } 500.0 gram 7%
Äggnudlar torkad 250.0 gram 40%
Lime (färskpressad) 1.0 msk 0%
Ostronsås } 1.0 msk 1%
Cashewnötter osaltade 1.0 dl 13%
Broccoli färsk 2.0 st stora 11%
Vattenkastanjer konserv } 150.0 gram 1%
Skapat av: moset
Tillagning
- Rensa, skär kycklingen i bitar och genomstek i stekpanna.
- Koka nudlarna enligt anvisning.
- Woka alla ingredienserna utom nudlarna tills allt är genomstekt och varmt.
- Tillsätt nudlarna i slutet och låt woka ihop en stund.
- Servera med cashewnötter om du vill!
Kockens kommentar
perfekt att ha i matlåda!Fler recept inom Asiatiskt fågelwok
Liknande recept som Smakrik och fräsch kycklingwok
-
Wokad kyckling med cashewnötter
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Paneng Gai, thailändsk currykyckling med nudlar
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Sesamstekta kycklinglår med nudlar och mandusås
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Het och syrlig kycklingwok med bulgur och exotisk salsa
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Asiatisk kyckling med bambuskott
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Smakrik och fräsch kycklingwok
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare:
-
Variant på fried rice och kyckling
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Indisk kycklinggryta
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Kycklingfilé Kerala
Svårighet: Lätt, Receptgivare: