Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 85

Kcal / portion: 499

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1995 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 2%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kycklingfilé (Kronfågel) 4.0 styck 32%
Halloumi 160.0 gram 23%
Parmaskinka skivad 4.0 skivor 6%
Potatis 800.0 gram 27%
Morot 8.0 styck 15%
Skapat av: moset
Tillagning
- sätt ugnen på 225 grader.
skär bort de vita strimmorna på kycklingfiléen, skär ett snitt i sidan på kycklingen. - skiva halloumiosten och lägg emellan filéerna, tryck ihop kycklingfiléerna och linda en parmaskiva runt varje filé.
- skala potatis och morot, skär i önskade bitar/skivor.
- lägg potatis, morot & kyckling på en plåt, salta och peppra och gratinera i ugnen ca 35 min.
- servera med grönsallad.
Kockens kommentar
160g halloumi motsvarar ca 2 st ostskivor/portion.Fler recept inom Kycklingfilé i ugn
Liknande recept som Parmalindad halloumifylld kycklingfilé med potatis och morötter
-
Kyckling i ugn med stjärnaniskompott
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kyckling med ljummen pastasallad och bakad tomat
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Halloweenkyckling med pumpamos och pumpasås
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kycklingfilé i ugn med citronsås
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Vitlöksmarinerad kyckling med oregano och honungsglacerade rotfrukter
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Nina Ekelöf
-
Gorgonzolafylld kycklingfile i ugn
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Kycklingbröstfilé med bacon & rosmarin och sallad
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Kycklingfilé med Västerbottenost, soltorkade tomater och potatispizza
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Tandoori Chicken (en förenklad variant) med quinoa och citronyoghurt
Tid: 35 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan