Grillade kycklingklubbor med kikärtscoleslaw (GI-recept)

Grillade kycklingklubbor med kikärtscoleslaw (GI-recept)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingklubba med skinn

1.0 

kilo

Olivolja

3.0 

msk

Paprikapulver

1.0 

tsk

Basilika torkad

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 

Kikärtscoleslaw

 

 

 

Kikärter konserv

230.0 

gram

Vitkål strimlad

6.0 

dl

Morot

2.0 

styck

Gräddfil

1.0 

dl

Majonnäs äkta

2.0 

msk

Dijonsenap ¤

1.0 

msk

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 191

Kcal / portion: 710

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2840 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 13%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 371 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingklubba med skinn 1.0 kilo 60%

Olivolja 3.0 msk 12%

Paprikapulver 1.0 tsk 0%

Basilika torkad 1.0 msk 0%

Salt och peppar 0%

 

Kikärtscoleslaw 

Kikärter konserv 230.0 gram 10%

Vitkål strimlad 6.0 dl 2%

Morot 2.0 styck 3%

Gräddfil 1.0 dl 5%

Majonnäs äkta 2.0 msk 7%

Dijonsenap ¤ 1.0 msk 1%

Salt och svartpeppar 0%

Skapat av: Ulrika

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225ºC.
  2. Fördela kycklingklubbor på en plåt. Blanda olivolja, paprikapulver och basilika i en skål. Pensla på klubborna. Strö på salt och peppar.
  3. Sätt in i ugnen cirka 20 minuter.
  4. Strimla vitkål. Riv morötter. Skölj kikärter noga. Lägg allt i en stor skål. Tillsätt gräddfil, majonnäs och senap. Blanda om. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera kycklingen med coleslaw och grönsaksstavar.

Fler recept inom Kycklingben i ugn

Liknande recept som Grillade kycklingklubbor med kikärtscoleslaw (GI-recept)