
Gazpacho med mandel (LCHF-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 87

Kcal / portion: 318

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1271 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 8%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tomatjuice 1.0 liter 15%
Paprika röd 1.0 styck 3%
Gul lök 0.5 styck 2%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%
Olivolja 1.0 dl 59%
Vinäger 0.5 dl 1%
Tillbehör
Creme fraiche 2.0 msk 8%
Sötmandel hackad 0.5 dl 12%
Kryddgrönt 0%
Kockskolan:
Analys LCHF-metoden > Äts ej
Skapat av: LCHF för tjejer
Tillagning
- Skär alla grönsaker i fina bitar. Mixa slät med tomatjuice och övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Förvara svalt till servering.
- Toppa med crème fraiche, mandel och kryddgrönt.
Kockens kommentar
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.Fler recept inom Kall förrättssoppa
Liknande recept som Gazpacho med mandel (LCHF-recept)
-
Gazpacho - andalusisk kall grönsakssoppa (förrätt)
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Vichyssoise, fin kall purjosoppa (förrätt)
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Soupe été de tomate, kall tomatsoppa (förrätt)
Tid: 5 min (+ 16 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kall gurksoppa (förrätt)
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sparrisduo med lufttorkad skinka (förrätt)
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Rent-a-Chef
-
Iskall tomatsoppa med blekselleri
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Gazpacho con Petter (förrätt)
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Avokadosoppa med gräslöksfraiche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kall broccolisoppa (förrätt)
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kokossoppa (förrätt)
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan