Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 126

Kcal / portion: 517

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2066 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 7%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Bandspagetti färsk 400.0 gram 26%
Räkor skalade 500.0 gram 26%
Creme fraiche 3.0 dl 47%
Pepparrot nyriven 0.5 dl 1%
Dill finhackad 0.5 dl 0%
Kockskolan:
Om bandspagetti > Äts ej
Skapat av: Norsk Fisk
Tillagning
- Riv pepparrot. Hacka dill. Blanda crème fraîche med räkor, pepparrot, dill, salt och peppar.
- Koka pasta enligt anvisning på paketet. Häll av. Blanda omedelbart med crème fraîche-blandningen.
Kockens kommentar
Crème fraîche med enkla fina råvaror som räkor och goda kryddor blir snabbt och enkelt en god pastasås. Prova den här som omväxling.Fler recept inom Pasta med fisk och skaldjur
Liknande recept som Lättaste pastan
-
Lättaste pastan
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare:
-
Pasta pescatora, pasta med havets frukter
Tid: 55 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pasta arrabiata, pasta med ilsken sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Gnudi (klimp) - italiensk naken präststrypare av ricotta och spenat
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bavette alla Puttanesca, glädjeflickans pasta
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Laxpasta med apelsinräkor
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bavette Pescatrice, fiskarens pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Tagliatelle med sparris och kräftstjärtar
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Gnocchi al granchio, pastagnocchi med krabba
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Havspenne med lax och parmaskinka
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan