Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bandspagetti färsk

400.0 

gram

Räkor skalade

500.0 

gram

Creme fraiche

3.0 

dl

Pepparrot nyriven

0.5 

dl

Dill finhackad

0.5 

dl

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 126

Kcal / portion: 517

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2066 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 7%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 411 gram)

Ingredienser

Visa:

Bandspagetti färsk 400.0 gram 26%

Räkor skalade 500.0 gram 26%

Creme fraiche 3.0 dl 47%

Pepparrot nyriven 0.5 dl 1%

Dill finhackad 0.5 dl 0%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om bandspagetti > Äts ej

Skapat av: Norsk Fisk

Tillagning

  1. Riv pepparrot. Hacka dill. Blanda crème fraîche med räkor, pepparrot, dill, salt och peppar.
  2. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Häll av. Blanda omedelbart med crème fraîche-blandningen.

Kockens kommentar

Crème fraîche med enkla fina råvaror som räkor och goda kryddor blir snabbt och enkelt en god pastasås. Prova den här som omväxling.

Fler recept inom Pasta med fisk och skaldjur

Liknande recept som Lättaste pastan