Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 129

GBR (GI) / port: 0
Recept: 515 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 1%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kycklinglårfilé 4.0 styck 61%
Champinjoner 12.0 styck 13%
Grön minisparris 80.0 gram 4%
Kycklingbuljong avfettad 1.2 liter 12%
Chilifrukt röd 1.0 styck 2%
Mynta färsk 1.0 kruka 3%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 3%
Fisksås } 2.0 msk 3%
Kockskolan:
Om buljong och fond > Äts ej
Om fågel-/hönsbuljong > Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (35 min )
- Skala och finhacka vitlök. Skiva champinjoner. Lägg i en stor kastrull. Slå på kycklingbuljong och fisksås. Koka upp.
- Lägg i lårfileer. Koka tills de är klara, cirka 15 minuter.
- Lägg i sparris. Koka med i cirka 1 minut. Lägg upp i skålar. Lägg på en kvist myta i soppan. Strimla chili. Garnera med chilin.
Fler recept inom Fågelsoppa
Liknande recept som Kycklingsoppa med sparris, mynta och chili
-
Snabb kycklingsoppa
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kycklingsoppa med curry och cocosmjölk
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Asiatisk svamp- och kycklingsoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Thaikycklingsoppa
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Laksa, peranakansk-asiatisk kryddig soppa
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Kycklingsoppa med sparris, mynta och chili
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Wokad sammetslen majssoppa med kyckling
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Thailändsk kycklingsoppa med nötsmak
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Krämig viltfågelsoppa av köttrester
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Majssoppa med grillad kyckling
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: