Inkokt lök med saffran och stjärnanis

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Inkokt lök med saffran och stjärnanis

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Syltlök

12.0 

styck

Saffran

0.5 

gram

Stjärnanis

1.0 

styck

Senapsfrön gula

2.0 

msk

Vatten

1.5 

liter

Lagerblad

2.0 

blad

Rödvinsvinäger

2.0 

msk

Salt

2.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 26

Kcal / portion: 102

GBR (GI) / port: 2

Recept: 410 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 1%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 396 gram)

Ingredienser

Visa:

Syltlök 12.0 styck 5%

Saffran 0.5 gram 0%

Stjärnanis 1.0 styck 1%

Senapsfrön gula 2.0 msk 30%

Vatten 1.5 liter 0%

Lagerblad 2.0 blad 2%

Rödvinsvinäger 2.0 msk 2%

Salt 2.0 tsk 0%

Tillagning (40 min )

  1. Skala lök.

  2. Koka upp alla ingredienser utom löken. Lägg i lökarna. Sjud försiktigt i cirka 5 minuter.

  3. Dra åt sidan. Låt kallna i lagen. Häll på burk. Ställ i kyl.

Fler recept inom Vegetariskt på julbordet

Liknande recept som Inkokt lök med saffran och stjärnanis