Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 56

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1120 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 10%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Krustadskal små 20.0 styck 139%
Kräftstjärtar konserverade 20.0 styck 25%
Räkstjärtar burk, ej lag 20.0 styck 10%
Majonnäs äkta 1.0 dl 61%
Pepparrot färsk 2.0 cm 2%
Dill 1.0 knippe 2%
Gräslök 0%
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Skär dill fint. Häll av räkor och kräftstjärtar. Blanda med majonnäs.
- Fyll krustader. Riv pepparrot och lägg på. Garnera med gräslök.
Fler recept inom Nyårsentré
Liknande recept som Krustader med kräftskagen (Nyårsentré)
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Söt färskoströra på crostini (Nyårsentré)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bacondadlar (Nyårsentré)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Angels on horseback (Lyxentré)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Krustader med kräftskagen (Nyårsentré)
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (Nyårsentré)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rökt laxrulle med pepparrotsfärskost (Nyårsentré)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Avokado- och sardellröra på crostini (Nyårsentré)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rimmad laxboll med rosépeppar (Nyårsentré)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Havssnittar (Nyårsentré)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan