Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 245

Kcal / portion: 200

GBR (GI) / port: 2
Recept: 801 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 17%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Cocktailtomater 8.0 styck 4%
Färskost 100.0 gram 34%
Surdegsbröd 2.0 skivor 32%
Matolja (rapsolja) 2.0 msk 30%
Salt 0%
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Lägg bröd i en matberedare. Mixa till grova smulor.
- Hetta upp en stekpanna med olja. Lägg i brödet och stek knaprigt. Låt rinna av på papper.
- Skär av lite av botten på tomater så de kan stå. Skär av toppen. Gröp ur dem. Fyll med färskost. Lägg på knapriga smulor. Lägg på fat.
Fler recept inom Plockmat grönt och annat
Liknande recept som Fyllda tomater (plockmat)
-
Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ädelfyllda champinjonhattar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Dolmadákia - grekiska dolmar (plockmat)
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gurkostmousse (plockmat)
Tid: 1 tim 15 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Devil eggs (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Småländsk krukost med O.P. Anderson, libbsticka och brynt enbärsbröd (plockmat)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Fetafyllda aprikoser (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Gul äppelchutney på cheddar (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Friterad zucciniblomma, squashblomma
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan