Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 178

Kcal / portion: 84

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1009 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 2%

Kolhydrater: 32%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 47 gram)

Ingredienser

Visa:
För att kunna se recept och varufakta måste du vara inloggad. Du kan prova gratis en vecka.

Läs mer Bli medlem

Tillagning (20 min )

Kockens kommentar

En normalportion huvudrätt väger ungefär 500 gram. På en buffé bör man räkna med mera, upp till 1 kg av olika rätter tillagad mat per portion om det skall vara rikligt och för att man ofta äter mer vid buffé, samt att åtgången av olika rätter är ojämt fördelat. Naturligtvis blir det då rester över.

Skriv in en kommentar.

Fler recept inom Plockmat övrigt

Liknande recept som Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)