Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Äpple utan skal

5.0 

styck

Mozzarella

250.0 

gram

Basilika

1.0 

kruka

Olivolja

0.5 

dl

Balsamvinäger röd }

1.0 

msk

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 163

Kcal / portion: 338

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1354 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 11%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 208 gram)

Ingredienser

Visa:

Äpple utan skal 5.0 styck 23%

Mozzarella 250.0 gram 47%

Basilika 1.0 kruka 0%

Olivolja 0.5 dl 28%

Balsamvinäger röd } 1.0 msk 1%

Salt och svartpeppar 0%

Tillagning (10 min )

  1. Kärna ur och skiva äpplen. Skiva mozzarella. Grovhacka basilika.
  2. Blanda alla ingredienser i en skål. Låt dra några minuter innan servering.

Fler recept inom Plockmat grönt och annat

Liknande recept som Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)