Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 163

Kcal / portion: 338

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1354 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 11%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Äpple utan skal 5.0 styck 23%
Mozzarella 250.0 gram 47%
Basilika 1.0 kruka 0%
Olivolja 0.5 dl 28%
Balsamvinäger röd } 1.0 msk 1%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Kärna ur och skiva äpplen. Skiva mozzarella. Grovhacka basilika.
- Blanda alla ingredienser i en skål. Låt dra några minuter innan servering.
Fler recept inom Plockmat grönt och annat
Liknande recept som Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)
-
Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ädelfyllda champinjonhattar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Dolmadákia - grekiska dolmar (plockmat)
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gurkostmousse (plockmat)
Tid: 1 tim 15 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Devil eggs (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Småländsk krukost med O.P. Anderson, libbsticka och brynt enbärsbröd (plockmat)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Fetafyllda aprikoser (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Gul äppelchutney på cheddar (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Friterad zucciniblomma, squashblomma
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan