Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot

Foto: Ingvar Eriksson, Norsk Fisk ¤

Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Baguette mini

4.0 

styck

Lax kallrökt skivad

8.0 

skivor

Färskost

100.0 

gram

Rödlök

0.5 

styck

Rödvinsvinäger

2.0 

msk

Gurka

0.5 

styck

Romansallat

1.0 

kruka

Pepparrot

5.0 

cm

Dill

4.0 

kvistar

Olivolja

4.0 

msk

Peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 539

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2155 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 11%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 278 gram)

Ingredienser

Visa:

Baguette mini 4.0 styck 33%

Lax kallrökt skivad 8.0 skivor 26%

Färskost 100.0 gram 13%

Rödlök 0.5 styck 1%

Rödvinsvinäger 2.0 msk Äts ej

Gurka 0.5 styck 1%

Romansallat 1.0 kruka 1%

Pepparrot 5.0 cm 2%

Dill 4.0 kvistar 0%

Olivolja 4.0 msk 21%

Peppar 0%

Skapat av: Norsk Fisk

Tillagning (15 min )

  1. Skala och skiva rödlök. Lägg i marinad med vinäger. Låt stå minst 10 minuter. Skiva gurka.
  2. Dela minibaguetterna. Bred på färskost. Lägg på salladsblad, lax, gurka och några skivor rödlök. Riv över rikligt med pepparrot. Ringla på olivolja. Peppra. Avsluta med en dillkvist.

Kockens kommentar

Får vi föreslå en baquette med kallrökt lax och pepparot till pick-nicken? Du gör den på ett kick, sen är det bara ut och njuta av naturen.

Fler recept inom Fisksmörgåsar

Liknande recept som Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot