Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 246

Kcal / portion: 897

GBR (GI) / port: 5
Recept: 3588 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 15%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Kyckling grillad hel 1.0 styck 42%
Subs 4.0 styck 24%
Mozzarella 250.0 gram 18%
Tomater 2.0 styck 1%
Basilika 8.0 blad 0%
Olivolja 4.0 msk 13%
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Plocka köttet på kyckling. Dela på bröd. Skiva tomat. Skiva mozzarella.
- Ringla olivolja över brödet. Lägg ut kyckling. Fördela ut tomat, mozzarella och basilika. Lägg på locken.
- Tänd grillen. Grilla mackorna på grillen. Ät genast.
Fler recept inom Varma smörgåsar
Liknande recept som Varm macka på grillen
-
Varma smörgåsar - grundrecept
Tid: 10 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Parisersmörgås (parisare)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Patentsmörgås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Briecroissant med spenat
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Chèvre chaudsmörgås
Tid: 8 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Croque Monsieur et Croque Madame
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Welsh rarebit, Welsh rabbit
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Svensk rarebit
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Parmainlindad chèvre med honung på grovt bröd
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Bräckt falukorvsmacka med stekt ägg
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan