Briecroissant med spenat

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Briecroissant med spenat

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Brieost 28% fett

160.0 

gram

Croissant

4.0 

styck

Spenat färsk

100.0 

gram

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Matfett (smör)

1.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Om gifflar, croissant >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 315

Kcal / portion: 382

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1527 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 22%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 121 gram)

Ingredienser

Visa:

Brieost 28% fett 160.0 gram 35%

Croissant 4.0 styck 57%

Spenat färsk 100.0 gram 1%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

Matfett (smör) 1.0 msk 6%

 

Kockskolan:

Om gifflar, croissant > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Sätt på ugnsgrillen.
  2. Skala och finhacka vitlök.
  3. Stek spenaten i lite matfett tillsammans med vitlök i 1-2 minuter på medelhög värme.
  4. Skär upp croissanten. Lägg i spenat och skivad brie.
  5. Sätt in i grillen 1-2 minuter tills osten smält.

Fler recept inom Varma smörgåsar

Liknande recept som Briecroissant med spenat