Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 315

Kcal / portion: 382

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1527 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 22%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Brieost 28% fett 160.0 gram 35%
Croissant 4.0 styck 57%
Spenat färsk 100.0 gram 1%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%
Matfett (smör) 1.0 msk 6%
Kockskolan:
Om gifflar, croissant > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Sätt på ugnsgrillen.
- Skala och finhacka vitlök.
- Stek spenaten i lite matfett tillsammans med vitlök i 1-2 minuter på medelhög värme.
- Skär upp croissanten. Lägg i spenat och skivad brie.
- Sätt in i grillen 1-2 minuter tills osten smält.
Fler recept inom Varma smörgåsar
Liknande recept som Briecroissant med spenat
-
Varma smörgåsar - grundrecept
Tid: 10 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Parisersmörgås (parisare)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Patentsmörgås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Briecroissant med spenat
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Chèvre chaudsmörgås
Tid: 8 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Croque Monsieur et Croque Madame
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Welsh rarebit, Welsh rabbit
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Svensk rarebit
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Parmainlindad chèvre med honung på grovt bröd
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Bräckt falukorvsmacka med stekt ägg
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan