Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 224
 
    
                Kcal / portion: 321
 
    
                GBR (GI) / port: 5
Recept: 1286 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 10%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Ljust matbröd 4.0 skivor 41%
Chèvre 150.0 gram 40%
Parmaskinka skivad 12.0 skivor 27%
Cocktailtomater 8.0 styck 2%
Basilika finhackad 4.0 msk 0%
Olivolja 0%
Kock: Sofia
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Lägg brödskivorna i en ugnsfast form. Ringla över olivolja och strö över salt. 
- Skär chévreosten i portionsbitar. Linda in varje ostbit i 3 skivor parmaskinka och lägg den ovanpå brödskivorna. 
 Placera två cocktailtomater ovanpå osten. Ringla över honung och strö över lite salt.
- Grädda i ugnen tills tomaterna pyser och osten har smält något (det tar ca 10 minuter). Strö över hackad basilika.
Fler recept inom Varma smörgåsar
Liknande recept som Parmainlindad chèvre med honung på grovt bröd
- 
                
                    Varma smörgåsar - grundreceptTid: 10 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Parisersmörgås (parisare)Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    PatentsmörgåsTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Briecroissant med spenatTid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Chèvre chaudsmörgåsTid: 8 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Croque Monsieur et Croque MadameTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Welsh rarebit, Welsh rabbitTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Svensk rarebitTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Parmainlindad chèvre med honung på grovt brödTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia 
- 
                
                    Bräckt falukorvsmacka med stekt äggTid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                     
                              