Torskcurrysoppa

Torskcurrysoppa

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Torskfilé

400.0 

gram

Olivolja

1.0 

msk

Morot

1.0 

styck

Paprika röd

1.0 

styck

Gul lök

0.5 

styck

Äpple utan skal

1.0 

styck

Currypasta röd }

2.0 

msk

Kokosmjölk light

400.0 

gram

Citronjuice

2.0 

msk

Salt

0.5 

tsk

Vatten

6.0 

dl

 

Tillbehör:

 

Basmatiris

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 62

Kcal / portion: 372

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1488 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 1%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 603 gram)

Ingredienser

Visa:

Torskfilé 400.0 gram 21%

Olivolja 1.0 msk 8%

Morot 1.0 styck 3%

Paprika röd 1.0 styck 3%

Gul lök 0.5 styck 2%

Äpple utan skal 1.0 styck 4%

Currypasta röd } 2.0 msk 2%

Kokosmjölk light 400.0 gram 22%

Citronjuice 2.0 msk 1%

Salt 0.5 tsk 0%

Vatten 6.0 dl 0%

 

Tillbehör:

Basmatiris 3.0 dl 58%

Skapat av: vinca

Tillagning (30 min )

  1. Tina fisken lätt och skär i bitar.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  3. Hacka lök, skiva morot tunt, skär paprika och äpple i bitar.
  4. Fräs grönsakerna i lite olja och tillsätt currypasta, kokosmjölk, citronjuice och salt.
  5. Tillsätt vatten och koka upp.
  6. Lägg i fisken, rör om och låt sjuda i 2-3 minuter. Smaka av med salt.

Fler recept inom Kokt fisk, fiskbullar

Liknande recept som Torskcurrysoppa