
Torskcurrysoppa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 62

Kcal / portion: 372

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1488 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 1%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Torskfilé 400.0 gram 21%
Olivolja 1.0 msk 8%
Morot 1.0 styck 3%
Paprika röd 1.0 styck 3%
Gul lök 0.5 styck 2%
Äpple utan skal 1.0 styck 4%
Currypasta röd } 2.0 msk 2%
Kokosmjölk light 400.0 gram 22%
Citronjuice 2.0 msk 1%
Salt 0.5 tsk 0%
Vatten 6.0 dl 0%
Tillbehör:
Basmatiris 3.0 dl 58%
Skapat av: vinca
Tillagning (30 min )
- Tina fisken lätt och skär i bitar.
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
- Hacka lök, skiva morot tunt, skär paprika och äpple i bitar.
- Fräs grönsakerna i lite olja och tillsätt currypasta, kokosmjölk, citronjuice och salt.
- Tillsätt vatten och koka upp.
- Lägg i fisken, rör om och låt sjuda i 2-3 minuter. Smaka av med salt.
Fler recept inom Kokt fisk, fiskbullar
Liknande recept som Torskcurrysoppa
-
Torsk med äggsås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Kokt hel lax, laxöring och röding på klassiskt vis, varm eller kall
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman
-
Kokt röding med romsås
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Sole ā la Normande, klassisk sjötunga från Normandie
Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Pocherad sej med belugalinser, rökt bogfläsk och vitlökskesella
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pocherade fiskbullar
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Laxqueneller, torskqueneller och andra fiskbullar
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gäddqueneller på klassiskt vis med panad
Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Pepparrotsgädda
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Piggvar med linspuré och chokladsås
Tid: 50 min , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan