Thailändsk fläskfilé

Thailändsk fläskfilé

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fläskfilé

500.0 

gram

Purjolök

2.5 

styck

Vitlök torkad

2.5 

klyftor

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

Salt

1.0 

tsk

Svartpeppar

1.0 

krm

Ingefära färskriven

1.0 

msk

Köttbuljongtärning

1.0 

styck

Kokosmjölk (-dryck)

2.0 

dl

Matlagningsyoghurt

2.0 

dl

Smör till stekning

 

 

 

Tillbehör:

 

Ris

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 106

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2149 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 507 gram)

Ingredienser

Visa:

Fläskfilé 500.0 gram 24%

Purjolök 2.5 styck 7%

Vitlök torkad 2.5 klyftor 1%

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%

Salt 1.0 tsk 0%

Svartpeppar 1.0 krm 0%

Ingefära färskriven 1.0 msk 0%

Köttbuljongtärning 1.0 styck 1%

Kokosmjölk (-dryck) 2.0 dl 16%

Matlagningsyoghurt 2.0 dl 11%

Smör till stekning 0%

 

Tillbehör:

Ris 3.0 dl 40%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjolöken. Skala och skiva vitlöken.
  2. Koka ris.
  3. Stek köttet i smör ca 3 minuter per sida, salta och peppra.
  4. Fräs grönsakerna i smör i en traktörpanna några minuter. Smaksätt med riven ingefära och smula i buljongtärningen. Häll i kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Lägg i köttet och låt grytan koka upp.

Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé

Liknande recept som Thailändsk fläskfilé