
Thailändsk fläskfilé
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 106

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2149 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Fläskfilé 500.0 gram 24%
Purjolök 2.5 styck 7%
Vitlök torkad 2.5 klyftor 1%
Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Svartpeppar 1.0 krm 0%
Ingefära färskriven 1.0 msk 0%
Köttbuljongtärning 1.0 styck 1%
Kokosmjölk (-dryck) 2.0 dl 16%
Matlagningsyoghurt 2.0 dl 11%
Tillbehör:
Ris 3.0 dl 40%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjolöken. Skala och skiva vitlöken.
- Koka ris.
- Stek köttet i smör ca 3 minuter per sida, salta och peppra.
- Fräs grönsakerna i smör i en traktörpanna några minuter. Smaksätt med riven ingefära och smula i buljongtärningen. Häll i kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Lägg i köttet och låt grytan koka upp.
Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Thailändsk fläskfilé
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilépanna
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Fläskfilé i het sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Salviastekt fläskfilé med fikon
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilé med kantareller och vinbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Filégryta med champinjoner
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Fläskfilé rosé
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Festgryta med orientalisk smak
Svårighet: Medel, Receptgivare: