Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 263
 
    
                Kcal / portion: 222
 
    
                GBR (GI) / port: 4
Recept: 3559 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 15%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Musslor konserverade 360.0 gram 8%
Senap svensk 0.8 dl 4%
Strösocker 3.0 msk 5%
Vinäger 0.2 dl 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Vitpeppar 0.5 tsk 0%
Matolja (rapsolja) 2.0 dl 45%
Dill 1.0 knippe 0%
Äpple Granny Smith 1.0 styck 1%
Gul lök 1.0 styck 1%
Vitt matbröd 16.0 skivor 35%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Lägg senap, socker, vinäger, salt och peppar i en bunke. Tillsätt, under vispning, sakta matolja i en tunn stråle tills det tjocknar.
- Hacka dill. Rör ner. Grovhacka musselkött. Finhacka lök. Skiva äpple tunt. Blanda med såsen.
- Lägg lite av blandningen på hälften av bröden. Lägg på de övriga brödskivorna. Täck med en lätt fuktig handduk. Ställ in i kylen cirka 20 minuter, gärna med en lätt tyngd på.
- Kantskär brödet. Skär sedan i trianglar.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Musselsandwich med äpple och lök
- 
                
                    Tapenade, provensalsk caviarTid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Smördegsbakad spenat- och pistagemingelTid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Rågbröd med rökta räkor i färskostSvårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget 
- 
                
                    Brie- och papayaquesadillasTid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Gratinerad chevré på minitoastTid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Petits choux med sellerikrämTid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Räkröra på sesamkexTid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Getost och paprikaTid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Snittar med västerbottenröraTid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Snittar med skinkostTid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                     
                               
                               
                              