Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 615

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2462 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 10%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Bulgur gryn 2.0 dl 23%
Halloumi 225.0 gram 26%
Mango 1.0 styck 7%
Rucolasallat 100.0 gram 1%
Rödlök 1.0 styck 3%
Avokado 2.0 styck 17%
Soltorkade tomater 5.0 styck 2%
Olivolja 3.0 msk 14%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Honung flytande 1.0 msk 3%
Olivolja till stekning 1.0 msk 5%
Kock: Anna, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (25 min )
- Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
- Tärna halloumi och mango. Skala och hacka rödlök. Strimla tomat.
- Kärna ur, skala och tärna avokado. Lägg i en skål. Pressa över hälften av citronen och blanda, det gör att avokadon inte blir mörk.
- Stek halloumi i olja på medelhög värme tills de har fått stekyta.
- Blanda olivolja, honung och resten av citronen till en dressing.
- Blanda alla ingredienser i en salladskål och häll över dressingen.
Fler recept inom Inspirerande enkelt TA BORT
Liknande recept som Bulgursallad med halloumi och mango
-
Röd linsgryta med stark korv
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk enkel spenatsoppa med ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bovetesallad med rucola och valnötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Bulgursallad med russin, aprikos och mandel
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gnocchisallad
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Michael, Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre