Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Pasta torr

320.0 

gram

Kvisttomater

8.0 

styck

Ingefära färsk

40.0 

gram

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

Soltorkade tomater i olja avrunnet

5.0 

styck

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Salt

1.0 

tsk

 

Chèvre

200.0 

gram

Pinjenötter

30.0 

gram

Mangoldskott

50.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2314 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 6%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 382 gram)

Ingredienser

Visa:

Pasta torr 320.0 gram 50%

Kvisttomater 8.0 styck 6%

Ingefära färsk 40.0 gram 1%

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%

Soltorkade tomater i olja avrunnet 5.0 styck 3%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Salt 1.0 tsk 0%

 

Chèvre 200.0 gram 30%

Pinjenötter 30.0 gram 9%

Mangoldskott 50.0 gram 0%

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enl. anvisning på förpackning.

  2. Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta pinjenötterna till lätt bränd färg. Rör om.
    Lägg åt sidan.

  3. Riv ingefära, eller skär i mindre bitar.
    Mixa ordentligt ingefäran med de färska och soltorkade tomater, sambal oelek och citronjuice i en matberedare. Salta.

  4. Skölj av pastan och blanda med mixet.
    Smula över chèvre och toppa med pinjenötter och mangoldskott.

Kockens kommentar

Använd valfri pasta. Vi valde stor snäckpasta.

Fler recept inom Inspirerande enkelt TA BORT

Liknande recept som Living pasta