Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2314 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 6%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Pasta torr 320.0 gram 50%
Kvisttomater 8.0 styck 6%
Ingefära färsk 40.0 gram 1%
Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%
Soltorkade tomater i olja avrunnet 5.0 styck 3%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Salt 1.0 tsk 0%
Chèvre 200.0 gram 30%
Pinjenötter 30.0 gram 9%
Mangoldskott 50.0 gram 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enl. anvisning på förpackning.
- Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta pinjenötterna till lätt bränd färg. Rör om.
Lägg åt sidan. - Riv ingefära, eller skär i mindre bitar.
Mixa ordentligt ingefäran med de färska och soltorkade tomater, sambal oelek och citronjuice i en matberedare. Salta. - Skölj av pastan och blanda med mixet.
Smula över chèvre och toppa med pinjenötter och mangoldskott.
Kockens kommentar
Använd valfri pasta. Vi valde stor snäckpasta.
Fler recept inom Inspirerande enkelt TA BORT
Liknande recept som Living pasta
-
Röd linsgryta med stark korv
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk enkel spenatsoppa med ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bovetesallad med rucola och valnötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Bulgursallad med russin, aprikos och mandel
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gnocchisallad
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Michael, Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre