Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1791 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 13%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Isterband 4.0 styck 102%
Gul lök 1.0 styck 3%
Rödbetor inlagda 1.5 dl 2%
Persilja 1.0 kruka 1%
Ägg 1.0 styck 4%
Kock: Anna, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Skala och finhacka lök. Hacka rödbetor. Hacka persilja.
- Blanda lök, rödbetor, persilja och ägg. Skär ett snitt i varje isterband. Fördela i rödbetsblandningen. Lägg korvarna i ugnsfast form.
- Stek i ugnen cirka 15 minuter.
- Servera med kokt potatis.
Fler recept inom Inspirerande enkelt TA BORT
Liknande recept som Lök- och rödbetsfyllda isterband
-
Röd linsgryta med stark korv
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk enkel spenatsoppa med ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bovetesallad med rucola och valnötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Bulgursallad med russin, aprikos och mandel
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gnocchisallad
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Michael, Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre