Fylld lövbiff

Fylld lövbiff

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Lövbiff skivad

8.0 

styck

Bacon

150.0 

gram

Hårdost lagrad, riven

2.5 

dl

Purjolök

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 190

Kcal / portion: 470

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1879 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 24%

Fett: 10%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 248 gram)

Ingredienser

Visa:

Lövbiff skivad 8.0 styck 49%

Bacon 150.0 gram 28%

Hårdost lagrad, riven 2.5 dl 21%

Purjolök 1.0 styck 3%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Börja med att skära bacon i småbitar, stek på ganska hårt och häll dem i en sil så att fettet rinner av.
  2. Rensa purjolöken från sand och finstrimla den, fräs sedan i stekpannan en kort stund. Blanda samman bacon, lök och ost, smaksätt gärna med grov svartpeppar.
  3. Krydda lövbiffen och fyll den med bacon, purjo och ostblandningen. Vik lövbiffen till små paket, stek på svag värme, c:a 5 min per sida. Lägg dem i ugnsform och varmhåll dem i ugnen fram till serveringsdax.
  4. Gör gärna en sås av stekskyn. Servera med potatismos eller ris och en sallad och/eller rårivna morötter.

Fler recept inom Lövbiff

Liknande recept som Fylld lövbiff