
Fläskfilé sweet´n sour
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 354

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1416 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 2%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Fläskfilé 600.0 gram 43%
Sojasås 2.0 tsk Äts ej
Ägg 1.0 styck Äts ej
Majsmjöl 1.0 dl 12%
Bambuskott konserv 200.0 gram 3%
Vattenkastanjer konserv } 100.0 gram 1%
Ananas färsk 0.5 styck 9%
Sesamolja 1.0 msk 8%
Sweet & Soursås 370.0 gram 28%
Strösocker 0.5 tsk 1%
Salt 0.5 tsk 0%
Peppar 2.0 krm 0%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Skär fläskfilé i små kuber. Blanda soja och ägg i en rymlig bunke, vänd ned filékuberna i blandningen, marinera ett par minuter.
- Vänd köttbitarna i majsmjölet så att de blir jämt täckta. Hetta upp rikligt med olja i en wok. Stek lite kött åt gången, lyft ur och låt det rinna av.
- Hetta upp olja i woken igen och stek grönsakerna och ananas hastigt. Tillsätt sesamolja och söt/sur-sås. Koka upp och lägg i köttet. Krydda. Sjud ca 10 minuter.
- Servera med ris.
Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Fläskfilé sweet´n sour
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilépanna
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Fläskfilé i het sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Salviastekt fläskfilé med fikon
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilé med kantareller och vinbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Filégryta med champinjoner
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Fläskfilé rosé
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Festgryta med orientalisk smak
Svårighet: Medel, Receptgivare: