Festfilé

Festfilé

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fläskfilé

1.0 

kilo

Kabanoss

4.0 

styck

Champinjoner

15.0 

styck

Mellangrädde

3.0 

dl

Buljongtärning

1.0 

styck

Sojasås

1.0 

msk

Grönpeppar torkad

10.0 

korn

Salt

0.5 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 666

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2662 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 19%

Fett: 11%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 379 gram)

Ingredienser

Visa:

Fläskfilé 1.0 kilo 38%

Kabanoss 4.0 styck 22%

Champinjoner 15.0 styck 3%

Mellangrädde 3.0 dl 29%

Buljongtärning 1.0 styck 0%

Sojasås 1.0 msk 0%

Grönpeppar torkad 10.0 korn 0%

Salt 0.5 tsk 0%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Ugn 225°C. Skär ölkorven i små bitar. Stek den på svag värme ca 2 minuter, häll över i ugnsfast form.
  2. Ansa och skär filén i små bitar, bryn den i omgångar tills den fått fin färg. Peppra ev med svartpeppar samt salta. Häll över korven.
  3. Skär svampen i små klyftor och stek den tills den är klar. Häll över korv och filé.
  4. Häll i grädden i stekpannan, smula ner buljongen, häll i soya. Rör om och låt koka upp. Stöt grönpepparn och krydda med försiktighet. Salta. Häll såsen över kött, korv och svamp. Lägg lite riven ost uppepå och ställ in det i ugnen i ca 20-30 minuter.
  5. Servera pressad potatis el. ris till, samt en god sallad.

Fler recept inom Fläskfile i ugn

Liknande recept som Festfilé