Bakad potatis med kasslerröra

Bakad potatis med kasslerröra

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bakpotatis

4.0 

st stora

Kassler

135.0 

gram

Kvarg naturell 4% fett

1.0 

dl

Majonnäs lätt

1.0 

msk

Ananas krossad konserv

1.0 

dl

Äpple utan skal

0.5 

styck

Purjolök

1.0 

cm

Grönsallad

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 405

GBR (GI) / port: 30

Recept: 1620 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 1%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 432 gram)

Ingredienser

Visa:

Bakpotatis 4.0 st stora 76%

Kassler 135.0 gram 9%

Kvarg naturell 4% fett 1.0 dl 5%

Majonnäs lätt 1.0 msk 3%

Ananas krossad konserv 1.0 dl 5%

Äpple utan skal 0.5 styck 2%

Purjolök 1.0 cm 0%

Grönsallad 0%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Stick hål i potatisen och sätt in bakpotatisarna i micron ca 20 minuter eller i ugnen ca 1 timme. Potatisen är klar när den är mjuk.
  2. Tärna kasslern fint och blanda med keso, majonnäs, ananas, tärnad el grovrivet äpple och purjohack.
  3. Skär upp potatisen (kryss mitt på och tryck sedan inåt mot mitten av potatisen) och fyll med kasslerröran. Stick ett par salladsblad i varje potatis.

Fler recept inom Bakad fylld potatis

Liknande recept som Bakad potatis med kasslerröra