Pubbiffar

Pubbiffar

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Nötfärs

500.0 

gram

Salt

1.0 

tsk

Svartpeppar grovmald

2.0 

krm

Potatismjöl

1.0 

msk

Folköl (3.5%)

1.0 

dl

Senap fransk osötad

2.0 

tsk

Tabasco röd

1.0 

krm

Kapris hackad

1.5 

msk

Gul lök hackad

1.0 

styck

Smör till stekning

2.0 

msk

 

Fyllning:

 

 

 

Skinka rökt skivad

75.0 

gram

Syltlök

8.0 

styck

 

Garnering:

 

 

 

Gul lök

 

 

Kapris

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 343

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1371 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 11%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 184 gram)

Ingredienser

Visa:

Nötfärs 500.0 gram 66%

Salt 1.0 tsk 0%

Svartpeppar grovmald 2.0 krm 0%

Potatismjöl 1.0 msk 3%

Folköl (3.5%) 1.0 dl 3%

Senap fransk osötad 2.0 tsk 1%

Tabasco röd 1.0 krm 0%

Kapris hackad 1.5 msk 1%

Gul lök hackad 1.0 styck 4%

Smör till stekning 2.0 msk 14%

 

Fyllning: 

Skinka rökt skivad 75.0 gram 8%

Syltlök 8.0 styck 1%

 

Garnering: 

Gul lök 0%

Kapris 0%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Arbeta samman alla ingredienserna till en smidig färs. Dela färsen i 4-8 lika stora bitar. Platta ut dem till tunna biffar.
  2. Hacka skinka. Fördela skinka och syltlök på biffarna. Vik dem dubbla och tryck till kanterna. Stek biffarna gyllene på både sidorna i lite smör på medelvarm stekpanna.
  3. Garnera biffarna med lökringar och kapris. Servera med stekt potatis och sallad.

Fler recept inom Pannbiff, köttfärsbiffar

Liknande recept som Pubbiffar