
Pubbiffar
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 343

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1371 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 11%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Nötfärs 500.0 gram 66%
Salt 1.0 tsk 0%
Svartpeppar grovmald 2.0 krm 0%
Potatismjöl 1.0 msk 3%
Folköl (3.5%) 1.0 dl 3%
Senap fransk osötad 2.0 tsk 1%
Tabasco röd 1.0 krm 0%
Kapris hackad 1.5 msk 1%
Gul lök hackad 1.0 styck 4%
Smör till stekning 2.0 msk 14%
Fyllning:
Skinka rökt skivad 75.0 gram 8%
Syltlök 8.0 styck 1%
Garnering:
Gul lök 0%
Kapris 0%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Arbeta samman alla ingredienserna till en smidig färs. Dela färsen i 4-8 lika stora bitar. Platta ut dem till tunna biffar.
- Hacka skinka. Fördela skinka och syltlök på biffarna. Vik dem dubbla och tryck till kanterna. Stek biffarna gyllene på både sidorna i lite smör på medelvarm stekpanna.
- Garnera biffarna med lökringar och kapris. Servera med stekt potatis och sallad.
Fler recept inom Pannbiff, köttfärsbiffar
Liknande recept som Pubbiffar
-
Biff ā la Lindström, originalet
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Biff ā la Lindström, ā la Petter
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kalvjärpe original
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Tore Wretman
-
Persiljejärpar med svampsås
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pannbiff med lök
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gammaldags pannbiff
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Biff Svensson med honungssenap och tomatsalsa
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Medisterkaker, norska fläskfärsbiffar
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fläsksiljejärpar med karotter och gräddsås
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Corned Beef Hash - potatismos med kött
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan