Lax med spenat och chevre i ugn

Lax med spenat och chevre i ugn

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Laxfilé portionsbit

4.0 

styck

Spenat fryst, hackad

200.0 

gram

Getost (chèvre)

70.0 

gram

Salt till smaksättning

 

 

Peppar till smaksättning

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 324

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1295 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 12%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 188 gram)

Ingredienser

Visa:

Laxfilé portionsbit 4.0 styck 78%

Spenat fryst, hackad 200.0 gram 3%

Getost (chèvre) 70.0 gram 19%

Salt till smaksättning 0%

Peppar till smaksättning 0%

Kock:

Tillagning

  1. Lägg laxfiléerna i en lätt smord ugnsform. Krydda med salt och peppar. Skär ett par skåror i varje portionsbit och stick ner chevre.
  2. Strö spenaten över laxen i ett jämnt täcke.
  3. 225 grader ugn, ca 25 minuter tills laxen är klar.

Fler recept inom Ugnslagad laxfisk

Liknande recept som Lax med spenat och chevre i ugn