Olas italienska pasta med pesto (GI)

Olas italienska pasta med pesto (GI)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Spiralpasta fullkorn

6.0 

dl

Fetaost

100.0 

gram

Soltorkade tomater

10.0 

styck

Pinjenötter

2.0 

msk

Pesto Genovese

4.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 778

GBR (GI) / port: 19

Recept: 1556 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 11%

Kolhydrater: 24%

Fibrer: 4%

(Tillagad portion: 334 gram)

Ingredienser

Visa:

Spiralpasta fullkorn 6.0 dl 47%

Fetaost 100.0 gram 19%

Soltorkade tomater 10.0 styck 5%

Pinjenötter 2.0 msk 8%

Pesto Genovese 4.0 msk 21%

 

Kockskolan:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

Om pesto > Äts ej

Tillagning

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Rosta pinjenötter i torr panna til gyllenbrun färg.
  3. Smula i ost i den varma pastan så att den mjuknar. Klipp tomat i små bitar. Strö över pastan. Rör ner pesto. Toppa med pinjenötter.

Kockens kommentar

GI-beräknas automatiskt. GBR 10 = medel. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Fler recept inom Pasta helt enkelt

Liknande recept som Olas italienska pasta med pesto (GI)