Gustafs Salmalax

Gustafs Salmalax

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Lax odlad färsk

450.0 

gram

Ingefära inlagd (gari)

145.0 

gram

Wasabipasta }

15.0 

gram

Sojasås japansk

0.5 

dl

Koriander färskhackad

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 169

Kcal / portion: 221

GBR (GI) / port: 0

Recept: 883 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 10%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 131 gram)

Ingredienser

Visa:

Lax odlad färsk 450.0 gram 79%

Ingefära inlagd (gari) 145.0 gram 13%

Wasabipasta } 15.0 gram 4%

Sojasås japansk 0.5 dl 4%

Koriander färskhackad 2.0 msk 0%

Kock:

Tillagning

  1. Häll av vätskan från ingerfäran i en behållare, denna ska användas senare! Finhacka ingerfäran.
  2. Skär Salmalaxen i 0,5-1cm tjocka skivor lägg på ett fat. Strö över ingerfäran över laxen.
  3. Blanda vätskan från ingerfäran tillsammans med wasabipastan och sojan. Häll detta över laxen.
  4. Finhacka koriandern och strö över.

Fler recept inom Kokt fisk, fiskbullar

Liknande recept som Gustafs Salmalax