Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor

Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tagliatelle (Barilla)

400.0 

gram

Olivolja

3.0 

msk

Vitlök torkad

3.0 

klyftor

Kronärtskocka konserv}

300.0 

gram

Persilja grovhackad

0.5 

dl

Parmesan nyriven

50.0 

gram

Peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Belguardo

Smakrikt rött vin
Pris: 249 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 580

GBR (GI) / port: 22

Recept: 2319 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 6%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 382 gram)

Ingredienser

Visa:

Tagliatelle (Barilla) 400.0 gram 65%

Olivolja 3.0 msk 15%

Vitlök torkad 3.0 klyftor 1%

Kronärtskocka konserv} 300.0 gram 13%

Persilja grovhackad 0.5 dl 0%

Parmesan nyriven 50.0 gram 8%

Peppar 0%

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

Uppdragsgivare: Barilla

Tillagning (20 min )

  1. Koka tagliatelle enligt instruktionerna på paketet.
  2. Skala och skiva vitlök. Hacka persilja. Dela kronärtskockor. Riv parmesanost.
  3. Hetta upp en oljad panna. Stek vitlöken tills den är gyllenbrun. Låt kronärtskockorna steka med i några minuter.
  4. Häll av vattnet från pastan. Vänd ner med kronärtskockorna. Tillsätt persilja, nymalen svartpeppar och lite parmesanost. Blanda och lägg upp. Servera med extra svartpeppar och nyriven parmesanost.

Kockens kommentar

Läs mer om tagliatelle > Klicka på ingrediensen.

Fler recept inom Pasta helt enkelt

Liknande recept som Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor