Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 380

Kcal / portion: 377

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2636 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 27%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 6%
Ingredienser
Hasselnötskärnor 100.0 gram 25%
Valnötskärnor 100.0 gram 25%
Sötmandelkärna 100.0 gram 23%
Aprikoser torkade 100.0 gram 9%
Russin 50.0 gram 5%
Salt 1.0 tsk 0%
Glögg (alkoholfri) 2.0 dl 7%
Kokosflarn 20.0 gram 5%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Hetta upp en stekpanna. Lägg i nötter och mandel. Häll på glögg och salt. Stek under omrörning tills glöggen sugits upp/dunstat.
- Strimla aprikoser.
- Blanda nötterna med aprikoser, russin och kokos.
Fler recept inom Snacks
Liknande recept som Nöt- och fruktblandning med glöggsmak (snacks)
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Friterade bananchips
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Frukt- och nötblandning
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Tamarirostad nöt och fröblandning
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta limenötter
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Heta pumpakärnor (snacks)
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Edamame - gröna sojabönor som snacks
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Karamelliserade popcorn
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Nöt- och fruktblandning med glöggsmak (snacks)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostade pumpakärnor
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan