Pestopasta med balsamicovalnötter

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Pestopasta med balsamicovalnötter

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Pasta torr

500.0 

gram

Pesto Genovese

200.0 

gram

Valnötskärnor

150.0 

gram

Balsamvinäger röd }

1.0 

dl

Oliver svarta kalamata

200.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Chakana Malbec Shiraz

Smakrikt rött vin
Pris: 199 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 1132

GBR (GI) / port: 29

Recept: 4528 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 13%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 498 gram)

Ingredienser

Visa:

Pasta torr 500.0 gram 40%

Pesto Genovese 200.0 gram 24%

Valnötskärnor 150.0 gram 22%

Balsamvinäger röd } 1.0 dl 3%

Oliver svarta kalamata 200.0 gram 6%

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Grovhacka Kalamataoliver.
  3. Hetta upp en stekpanna och lägg i valnötter och balsamico. Låt balsamicon torka in i valnötterna under omrörning.
  4. Blanda pastan med pesto. Servera pastan med valnötter och kalamataoliver.

Fler recept inom Pasta helt enkelt

Liknande recept som Pestopasta med balsamicovalnötter