Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 462

GBR (GI) / port: 7
Recept: 1848 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 9%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Bandspagetti färsk 400.0 gram 29%
Champinjoner 400.0 gram 6%
King solo vitlök 1.0 styck 2%
Ströbröd 1.0 dl 12%
Basilika 1.0 kruka 0%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Olivolja 1.0 dl 41%
Smör till stekning 2.0 msk 10%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Koka pasta efter anvisningar på paketet.
- Dela champinjoner i 4 delar och lägg i en bunke. Skala och finhacka vitlök. Grovhacka basilika.
- Lägg i en bunke svamp, olivolja, ströbröd, vitlök, salt och peppar. Krama in allt så det fastnar på svampen.
- Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i svampen och stek på hög värme. Svampen ska bli krispig.
- Blanda pastan, svamp, basilika och saften av citron.
Fler recept inom Rätter med svamp
Liknande recept som Krispiga champinjoner med färsk fettuccine
-
Stekt abborre helt enkelt
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Marinerad lammfilé Pernod Ricard
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Älgcarpaccio med kantareller (förrätt)
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färsfylld potabellasvamp
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Beatrice, Kockskolan
-
Kantarellrisotto med lufttorkad skinka
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Vegetariskt grillspett med chévredip
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Kycklingleversauté ¤
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pilgrimsrosett (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan