Krispiga champinjoner med färsk fettuccine

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Krispiga champinjoner med färsk fettuccine

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Bandspagetti färsk

400.0 

gram

Champinjoner

400.0 

gram

King solo vitlök

1.0 

styck

Ströbröd

1.0 

dl

Basilika

1.0 

kruka

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Olivolja

1.0 

dl

Smör till stekning

2.0 

msk

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 462

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1848 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 9%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 333 gram)

Ingredienser

Visa:

Bandspagetti färsk 400.0 gram 29%

Champinjoner 400.0 gram 6%

King solo vitlök 1.0 styck 2%

Ströbröd 1.0 dl 12%

Basilika 1.0 kruka 0%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Olivolja 1.0 dl 41%

Smör till stekning 2.0 msk 10%

Salt och svartpeppar 0%

Tillagning (30 min )

  1. Koka pasta efter anvisningar på paketet.

  2. Dela champinjoner i 4 delar och lägg i en bunke. Skala och finhacka vitlök. Grovhacka basilika.
     
  3. Lägg i en bunke svamp, olivolja, ströbröd, vitlök, salt och peppar. Krama in allt så det fastnar på svampen.

  4. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i svampen och stek på hög värme. Svampen ska bli krispig.

  5. Blanda pastan, svamp, basilika och saften av citron.

Fler recept inom Rätter med svamp

Liknande recept som Krispiga champinjoner med färsk fettuccine