Marinerade oliver med pinjenötter (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Marinerade oliver med pinjenötter (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Oliver svarta avrunna

400.0 

gram

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Basilika

0.5 

kruka

Pinjenötter

25.0 

gram

Olivolja

2.0 

msk

Flingsalt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 202

Kcal / portion: 243

GBR (GI) / port: 0

Recept: 972 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 21%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 120 gram)

Ingredienser

Visa:

Oliver svarta avrunna 400.0 gram 58%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 2%

Basilika 0.5 kruka 0%

Pinjenötter 25.0 gram 17%

Olivolja 2.0 msk 23%

Flingsalt 0%

Tillagning (10 min )

  1. Rosta pinjenötter till gyllenbrun färg i torr stekpanna på medelhög värme.
  2. Slå av vätska från oliverna. Grovhacka basilika.
  3. Blanda oliver, lite olja, saft av citron och basilika i en skål. Strö över pinjenötter och flingsalt.

Fler recept inom Grönsakssallader ¤

Liknande recept som Marinerade oliver med pinjenötter (tillbehör)