Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 264

Kcal / portion: 466

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1865 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 16%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Surdegsbröd 4.0 skivor 28%
Olivolja 0.5 dl 20%
Babyspenat 40.0 gram 0%
Tvärnöskinka lufttorkad ¤ 8.0 skivor 13%
Chèvre 4.0 skivor 37%
Körsbärstomater 12.0 styck 2%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Ringla olivolja på brödskivor. Fördela spenat på skivorna. Lägg på tvärnöskinka och chevréost. Toppa med körsbärstomater. Salta och peppra.
- Grilla i ugnen cirka 10 minuter.
Fler recept inom Varma smörgåsar
Liknande recept som Tvärnö- och chevrégrillad smörgås
-
Varma smörgåsar - grundrecept
Tid: 10 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Parisersmörgås (parisare)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Patentsmörgås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Briecroissant med spenat
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Chèvre chaudsmörgås
Tid: 8 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Croque Monsieur et Croque Madame
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Welsh rarebit, Welsh rabbit
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Svensk rarebit
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Parmainlindad chèvre med honung på grovt bröd
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Bräckt falukorvsmacka med stekt ägg
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan