Tvärnö- och chevrégrillad smörgås

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Tvärnö- och chevrégrillad smörgås

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Surdegsbröd

4.0 

skivor

Olivolja

0.5 

dl

Babyspenat

40.0 

gram

Tvärnöskinka lufttorkad ¤

8.0 

skivor

Chèvre

4.0 

skivor

Körsbärstomater

12.0 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Rocca di Montemassi Le Focaie

Smakrikt rött vin
Pris: 89 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 264

Kcal / portion: 466

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1865 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 16%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 176 gram)

Ingredienser

Visa:

Surdegsbröd 4.0 skivor 28%

Olivolja 0.5 dl 20%

Babyspenat 40.0 gram 0%

Tvärnöskinka lufttorkad ¤ 8.0 skivor 13%

Chèvre 4.0 skivor 37%

Körsbärstomater 12.0 styck 2%

Salt och peppar 0%

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Ringla olivolja på brödskivor. Fördela spenat på skivorna. Lägg på tvärnöskinka och chevréost. Toppa med körsbärstomater. Salta och peppra.
  3. Grilla i ugnen cirka 10 minuter.

Fler recept inom Varma smörgåsar

Liknande recept som Tvärnö- och chevrégrillad smörgås