Tortellini i buljong

Tortellini i buljong

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tortellini Prosciutto Formaggio Barilla }

400.0 

gram

Vatten

1.0 

liter

Kalvfond koncentrerad

3.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om fylld pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 83

Kcal / portion: 347

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1389 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 3%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 418 gram)

Ingredienser

Visa:

Tortellini Prosciutto Formaggio Barilla } 400.0 gram 95%

Vatten 1.0 liter 0%

Kalvfond koncentrerad 3.0 msk 5%

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om fylld pasta > Äts ej

Tillagning (12 min )

  1. Koka upp vattnet och tillsätt kalvfonden.
  2. Häll i tortellini. Koka enligt anvisningarna på paketet.
  3. Servera tortellinin tillsammans med buljongen som en soppa.

Kockens kommentar

Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätt. Det här är en klassisk italiensk julrätt som kommer från Bologna i regionen Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. Säger Christian Campogiani, köksmästare på Den gamle och havet.

Passar till

Tortellini med salvia

Tortellini i tomatsås

Fler recept inom Pasta med kött

Liknande recept som Tortellini i buljong