Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 159
 
    
                Kcal / portion: 618
 
    
                GBR (GI) / port: 4
Recept: 2472 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 7%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Renskav 800.0 gram 40%
Plommon färska 4.0 styck 3%
Stjälkselleri 3.0 stjälkar 0%
Koriander färsk 1.0 kruka 0%
Rödlök 1.0 styck 3%
Fetaost 200.0 gram 24%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Olivolja 1.0 msk 5%
Röda vinbär 2.0 kvistar 0%
Tillbehör:
Matbröd 8.0 skivor 25%
Kockskolan:
Om skav > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Lättina skaven om den är fryst.
- Kärna ur plommon och skär i båtar. 
 Tunnskiva selleri. Grovhacka koriander.
 Skala och tunnskiva rödlök.
- Hetta upp olja i stekpanna och fräs renskaven i 5 minuter utan att bränna. Dra åt sidan.
- Fördela renskaven på tallrikar eller lägg upp på ett större fat. Strö över selleri, plommon, rödlök och koriander. Salta och peppra lätt (osten är salt).
 Bryt fetaost i bitar och fördela. Pressa över citronjuice. Häll på lite olivolja. Garnera med vinbär.
Fler recept inom Ren
Liknande recept som Renskavstallrik med plommon och fårost
- 
                
                    Bästa renfilén till festTid: 50 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Renfilé med svampmix och tranbärssåsTid: 50 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Sousvidekokt reninnanlår med rödvinssåsTid: 2 tim , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: D Gripevall 
- 
                
                    Rensouvas med torkade fikon och balsamsirapTid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Karin Ihre 
- 
                
                    Renskavstallrik med plommon och fårostTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Gräddstuvad renskavTid: 35 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Renskavslasagne med fetaostTid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    PyttipannaSvårighet: Mkt lätt, Receptgivare: 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                 
                     
                              