Gräddig pasta med svamp

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Gräddig pasta med svamp

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bandspagetti färsk

500.0 

gram

Rödlök

1.0 

styck

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Skogschampinjoner

500.0 

gram

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Tamarisoja }

1.0 

msk

el. annan japansk soja

 

 

Vispgrädde

5.0 

dl

Rucolasallat

20.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Rocca di Montemassi Le Focaie

Smakrikt rött vin
Pris: 89 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2882 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 13%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 423 gram)

Ingredienser

Visa:

Bandspagetti färsk 500.0 gram 23%

Rödlök 1.0 styck 2%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Skogschampinjoner 500.0 gram 5%

Smör normalsaltat 2.0 msk 7%

Tamarisoja } 1.0 msk 0%

el. annan japansk soja 0%

Vispgrädde 5.0 dl 62%

Rucolasallat 20.0 gram 0%

Salt och peppar 0%

Tillagning (25 min )

  1. Skala och finhacka rödlök och vitlök.
    Skär champinjonerna i klyftor.

  2. Hetta upp smör i en stekpanna.
    Lägg i lök, vitlök och champinjoner.
    Låt fräsa utan att bränna i 5 minuter.

  3. Tillsätt tamarisoja, grädde, salt och peppar.
    Låt småputtra på svag värme.

  4. Koka pasta enligt förpackningsanvisning.

  5. Blanda pasta med sås.
    Lägg upp. Toppa med rucola.

Fler recept inom Svamprecept

Liknande recept som Gräddig pasta med svamp