Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2882 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 13%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Bandspagetti färsk 500.0 gram 23%
Rödlök 1.0 styck 2%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Skogschampinjoner 500.0 gram 5%
Smör normalsaltat 2.0 msk 7%
Tamarisoja } 1.0 msk 0%
Vispgrädde 5.0 dl 62%
Rucolasallat 20.0 gram 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (25 min )
- Skala och finhacka rödlök och vitlök.
Skär champinjonerna i klyftor. - Hetta upp smör i en stekpanna.
Lägg i lök, vitlök och champinjoner.
Låt fräsa utan att bränna i 5 minuter. - Tillsätt tamarisoja, grädde, salt och peppar.
Låt småputtra på svag värme. - Koka pasta enligt förpackningsanvisning.
- Blanda pasta med sås.
Lägg upp. Toppa med rucola.
Fler recept inom Svamprecept
Liknande recept som Gräddig pasta med svamp
-
Ädelfyllda champinjonhattar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Stekt svamp - grundrecept
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Svamptimbal
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Grillade grönsaker, grillad svamp
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ädelfyllda champinjonhattar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Svamp i folie med citron och vitlökssmör
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Champinjonomelett med tomatsallad
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Maximillian
-
Kantarellgryta med färsk spenat
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Butterfield´s Mushroom Bisque (champinjonsoppa)
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Svampomelett
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan