Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 308

Kcal / portion: 329

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3286 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 32%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Creme fraiche 10.0 dl 98%
Dill 1.0 knippe 1%
Citronpeppar 3.0 tsk 1%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Citronskal 1.0 styck 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min + 30 min )
- Skala vitlök. Riv citronskal.
- Mixa crème fraiche med dill, citronpeppar, vitlök, citronskal och salt.
- Ställ såsen kallt i 30 minuter.
Passar t.ex. till
Fler recept inom Övrig buffémat
Liknande recept som Fraiche dillcrème (tillbehör)
-
Quesadillas med majs, tomat och bönor
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sardelltapenade
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ägghalvor med romröra
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Aceiturnas - oliver
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Potatisgratäng
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Kokt potatis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Råstekt sparris med lardo och stekt bröd
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche dillcrème (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Filodegsknyten med svartris och parmesan
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan