Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 61

GBR (GI) / port: 0
Recept: 246 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 13%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Oliver gröna avrunna 1.0 burk 78%
Ansjovisfilé konserv 5.0 styck 22%
Havssalt 0%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
- Lägg upp oliverna på ett fat och lägg över ansjovisfiléerna. Toppa med havssalt.
Servera.
Fler recept inom Övrig buffémat
Liknande recept som Aceiturnas - oliver
-
Quesadillas med majs, tomat och bönor
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sardelltapenade
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ägghalvor med romröra
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Bacondadlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Aceiturnas - oliver
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Potatisgratäng
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Kokt potatis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Råstekt sparris med lardo och stekt bröd
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche dillcrème (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Filodegsknyten med svartris och parmesan
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan